به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین کاظم حافظ نیا در خطبه های نماز جمعه این شهر با گرامیداشت نهم اردیبهشت سالروز تشکیل شوراهای اسلامی و هفته شهر و شهروند اظهار داشت: همدلی، تفاهم و یکدلی اعضا به لحاظ فکری و دینی موفقیت شوراها را در پی دارد.
وی با بیان اینکه شهرداری و شورای اسلامی شهر بدون تعامل قادر به تحقق اهداف توسعه شهری نیستند، افزود: عدم همدلی و اختلاف سلیقه بین شهرداری و اعضای شورای شهر مانع توسعه همه جانبه شهری خواهد شد.
حافظ نیا بر ضرورت همدلی اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا تأکید کرد و گفت: در صورت وجود همدلی بین اعضا امور پیشرفت خواهد کرد وگرنه با اختلاف و حاشیه نتیجه ای حاصل نمی شود.
امام جمعه آستارا ادامه داد: شوراهای شهر و روستا پل ارتباطی مردم و مسئولان هستند و رسیدگی به مطالبات مردم رسالت اصلی این نهاد اجتماعی برخاسته از رأی مردم است.
حافظ نیا افزود: بهسازی شهر مرزی آستارا با توجه به بندری و گردشگری بودن از اهمیت و شرایط خاصی برخوردار است و تمام اعضای شورای شهر در کنار دیگر مسئولان باید بهترین تصمیم ها را برای بهبود امور شهری اتخاذ کنند.
وی اظهار داشت: از آنجا که مردم شهرستان آستارا خواستار توسعه و پیشرفت شهر خود هستند، مسئولان نیز باید با جدیت تمام پیگیر مسائل عمرانی و آبادانی شهر باشند.
امام جمعه آستارا همچنین با اشاره به هفته سلامت، اقدام موفق دولت در اجرای طرح تحول نظام سلامت را ستود و گفت: دولت در بحث اهمیت به سلامت مردم و برقراری عدالت و کاهش هزینه های خدمات درمانی بسیار مثبت عمل کرده است.
حافظ نیا در ادامه کشتار مردم یمن توسط آل سعود را محکوم کرد و افزود: هرگز حکومت آل سعود نمی تواند با حملات هوایی و قتل عام مردم مظلوم و به خاک و خون کشیدن آواره گان در اردوگاه ها و بمباران مدارس و کشتار کودکان، این ملت مسلمان را به زانو درآورد.


نظر شما